Foto's Viering geboortemijlpaal Lady van Werfstein

Vrijdag 25 augustus 2017

Ter gelegenheid van haar geboortemijlpaal heeft Lady van Werfstein op vrijdag 25 augustus maar liefst 19 Famkes op haar prachtige landgoed mogen ontvangen. De volgende Famkes kwamen heel vrolijke de tuin aan de Prins Bernhardweg binnen huppelen: Marika, Geraldine Duchess of Roos Garden, Adeline, Monique, Contessa del Bacio, Freule Anitha, Dijkgravin Tineke, Franktina Afina, Famke Janke, Marja Freule van ’t Woud, Digifreule Sjoukje, Willemien, Margje, Vicequeen Grace of Red Hats Lady of Glencoe, Gravin Gwendolyn, Vicequeen Alexia, Antschi, Gravin Gerdien en Queen Afrodyn.
De tuintafel werd al snel feestelijk bedekt met alle mee gebrachte persoonlijke attenties. De mijlpaal vierende gastvrouw heeft samen met haar eigen Sir van Werfstein de Famkes heel gastvrij onthaald. Zo is gestart bij de ontvangst met een rijkelijk (mmmmmmmm) gevuld champagne glas en de sfeer zat er direct goed en vrolijk in. Namens alle Famkes is Lady van Werfstein een paarse bijzondere orchidee aangeboden.
Qua verzorging was het weer top, net als bij de vorige viering vijf jaar geleden èn tijdens de activiteit in juli, toen Lady van Werfstein ook de gastvrouw was. De Lady heeft de Famkes deze keer getrakteerd op een heerlijk hapjes buffet, het ene nog lekkerder dan het andere…..verrukkelijk.
Het was weer een fantastische middag met veel gelach en geschater en ook mooie serieuze gesprekken, waarop met veel voldoening wordt terug gekeken!

Binnenkort worden de foto's aangevuld.

Links Lady van Werfstein met (ook jarige) Gravin Gerdien...tijdens de ontvangst was het direct dolle pret...later zochten veel Famkes een plekje in de fraaie tuin........en was het ook daar heel gezellig toeven....
Adeline en Marja, Freule van 't Woud gezellig aan de babbelook Franktina Afina en Geraldine Duchess of Roos Garden.......Vice Queen Alexia en Marja hadden het eveneens knus....,,,en van de gastvrouw en Gerdien spatte het plezier ook af!

Meer albums