Foto's Seizoenbuffet met optreden Duo zonder slagroom

Woensdag 28 september 2022

Jaaa, het was weer zover, een keer in de drie maanden eten we samen in ons clubhuis. En deze keer kregen wij een klein optreden van twee leuke dames erbij. Was het nu ‘Duo met slagroom’ of ‘Duo zonder slagroom’? Ja jeetje, waarom nodigen we zo’n Duo eigenlijk uit? Wij willen toch voortdurend bewijzen dat er op onze leeftijd nog voldoende slagroom is om het leven hééérlijk te vinden? Het zal toch wel’ Duo met slagroom’ zijn want zeg nu zelf? Ze waren gewoon leuk en daarom kregen ze van ons ook een prachtige bos bloemen als dank voor hun optreden. En… wat hebben we daarna lekker gegeten en gedronken. De kok van ‘Het hof van de Koning’ verdient van ieder van ons een slagroomknuffel voor het heerlijke buffet dat hij voor ons maakte. En dan nog: onze samenwerking??? O ja, was het in eerste instantie samenwerking? Om de tafels anders neer te zetten? In derde instantie werden de tafels zó neergezet dat iedereen er tevreden mee was en we er ons gezellig om heen schaarden en lekker met elkaar gingen eten en praten. Jaaa, gezelligheid kent echt geen tijd . Alle Famkes gingen weer tevreden, blij en opgewekt naar huis!

Met een knipoog van Droomprinses Antamea

Het optreden van het Duo zonder slagroom was hilarisch!Duo met Maestra Musica Etty, Antamea en Jonkfrou NynkeOok Monique heeft intens genoten is te zien!Voor alle aanwezige Famkes was het echt een prachtavond!!

Meer albums